Skip to content

De Lange Muur Chinees specialiteiten restaurant

De Goorn

Bestel of reserveer

0229 54 31 82

 

Openingstijden

maandag gesloten (m.u.v. feestdagen)
dinsdag t/m donderdag van 16:00 – 21:00 uur
vrijdag t/m zondag van 12:00 – 21:30 uur
alle feestdagen van 12:00 – 21:30 uur

We zijn op maandag 1 april, 2e Paasdag geopend van 12:00 – 21:30 uur.

Locatie

Dwingel 1
1648 JM De Goorn
Noord-Holland

Welkom Over ons

divider

Wij zijn trotse eigenaren van restaurant De Lange Muur in De Goorn. Met een rijk gevarieerde keuken serveren wij zowel traditionele gerechten als nieuwe creaties.

We hopen u snel te ontvangen in ons restaurant!

Familie Jin

Maandmenu Maart

divider

Babi pangang
Foe yong hai
Tau Sie Kai
4 mini loempia’s
4 kerry kwoks

Nasi / Bami / Witte rijst

Voor 2 personen
€ 25,50

Lopend buffet Stel zelf uw bord samen

divider

Iedere zondag kunt u gebruik maken van het buffet, waarbij u zelf gerechten kunt opscheppen. Voor groepen is het tevens mogelijk om doordeweeks het buffet te reserveren.

In het buffet treft u naast de ‘standaard’ gerechten zoals Foe Yong Hai, Babi Bangang en kipsaté ook vegetarische- en specialiteitsgerechten aan zoals gebakken sperziebonen, Chinese garnalen, ossenhaas en kip in ketjapsaus. Daarnaast zijn er voor de liefhebbers friet en frikandellen in het buffet te vinden. Ook zijn er voldoende voor-, bij- en nagerechten, zoals salade, fruit, gebakken banaan en mini 
loempia´s.

Prijzen
0-3 jaar: gratis
4-12 jaar: € 9,00
Volwassen: € 19,50

Catering Lopend buffet in uw eigen huis of bedrijf

divider

Voor feesten en partijen van particulieren en bedrijven.

Wij kunnen een complete catering voor u verzorgen. Bij bestellingen voor vijftien personen of meer serveren wij de buffetten in warmhoudschalen (chafing dishes) zonder extra kosten. In deze schalen blijven de gerechten optimaal op temperatuur. 

Bekijk rechts de beschikbare menu’s.

Buffet A

8 verschillende soorten buffetgerechten (€ 13,00 p.p.)

Voorgerechten
– Kroepoek
– Mini loempia’s
– Saté

Hoofdgerechten:
– Foe Yong Hai
– Babi Pangang
– Tau Sie Kai (Kipfilet in zwarte bonen saus)

Bijgerechten:
– Nasi
– Bami